Стандард

најголема

КОМПАНИИ

Кој стои зад најголемата продажба на акции во историјата

msp-admin
Ant Group, зад која стои сопственикот на Аlibaba, Џек Ма, ја реализираше најголемата иницијална понуда на акции на берза во историјата. Кинескиот милијардер собра повеќе...
КОМПАНИИ

Светот ја добива најголемата рекламна група

msp-admin
Американската компанија за онлајн трговија eBay се согласи да ја продаде својата огласна единица на норвешката компанија „Адевинта“ за 9,2 милијарди долари, со што ќе...