Таг : рути

Компании и пазар

„Виз ер“: Суспендирани рутите за Милано, Тревизо и Бергамо

Stefanija Kuzmanovska
Рутите за Милано (MXP), Тревизо (TSF) и Бергамо (BGY) ќе бидат суспендирани, поради затворањето на северниот дел на Италија, со цел да го спречи ширењето...