СТАНДАРД life

С.А.Р.С.

Балкан микс

С.А.Р.С. за прв пат настапува во Лондон

Urednik
Групата С.А.Р.С. во текот на повеќе од 15-годишната кариера, стана неприкосновена регионална концертна атракција и е еден од водечките српски бендови по бројот на настапи...