СТАНДАРД life

Самит 2021

КОМПАНИИ

Huawei Самит 2021 за жените програмери: Жените треба да се охрабрат да се вклучат во технолошките иновации

Успешно е завршен Самитот на Huawei за жените програмери (Huawei Women Developers Summit), на кој се придружија жени од различни области и во различни фази...