Таг : СЦО

ЕКОНОМИЈА

ССК со признание од Светската Царинска Организација

Влатко Зорба
Генералниот секретар на Светската Царинска Организација Кунио Микурија, додели признание за придонес кон развојот на Царината на претседателот на Сојузот на стопански комори на Македонија,...