Стандард

сесија

ЕКОНОМИЈА

Оддржана 37. седница на Клубот на истражувачите при Народна банка

Ангела Веселиновска
Вчера се одржа 37. сесија на Клубот на истражувачите формиран од Народната банка. Заради условите поврзани со пандемијата на ковид-19, и оваа сесија се одржа...