СТАНДАРД life

ШерЧет

КОМПАНИИ

Twitter сака да го купи индиски ShareChat

Влатко Зорба
Twitter можеби не е прва асоцијација кога станува збор за социјалните медиуми. Сепак, платформата за микроблогирање активно ја користат над 300 милиони корисници. Апликацијата е...