СТАНДАРД life

Соседство

ТЕХНОЛОГИЈА

Фејсбук има нова опција: „Кај си, комшија!“

Мобилната апликација на Фејсбук добива нова опција дизајнирана за поврзување на соседите. „Facebook Neighborhoods“, како што се нарекува новата опција чие тестирање штотуку е објавено,...