Стандард

Социјално загрозени семејства

КОМПАНИИ

Жито Лукс со донации за социјално загрозените семејства

msp-admin
Во овие тешки времиња на криза, предизвикана од пандемијата на COVID-19, Жито Лукс продолжува да донира на здруженија кои им помагаат на социјално загрозени семејства,...