СТАНДАРД life

Спидтест

ТЕХНОЛОГИЈА

„Speedtest“ добива нова опција за iOS уредите

Влатко Зорба
Компанијата што го направи популарниот Speedtest, Ookla, во својот последен блог објави дека воведува интересна нова опција за уредите со iOS. По ажурирањето, апликацијата ќе...