СТАНДАРД life

видео

МК Сцена

📽 Нов видео запис „Бегаш“ на Стефанија – Девојчето со долгата коса

Radmila Tasevska
Овој видеозапис е втор од четирите спотови кои се поврзани во приказната на „Девојчето со долгата коса“, според истоимениот албум кој беше промовиран на крајот...
ТЕХНОЛОГИЈА

„Speedtest“ добива нова опција за iOS уредите

Влатко Зорба
Компанијата што го направи популарниот Speedtest, Ookla, во својот последен блог објави дека воведува интересна нова опција за уредите со iOS. По ажурирањето, апликацијата ќе...
ЕКОНОМИЈА

Фото и видео дејностите се здружија во Комора, бараат поддршка од Владата

Влатко Зорба
Претставниците на фотографската и видео дејноста во земјава формираа Комора. Здружени, апелираат дека и тие се погодени од пандемијата, дека се колатерална штета од ограничувањата...
ТЕХНОЛОГИЈА

Samsung Galaxy S10 веќе може да снима Hyperlapse видео со предната камера

msp-admin
Серијата паметни телефони Samsung Galaxy S10 сега имаат можност да снимаат Hyperlapse клипови со предната камера, овозможено со најновото ажурирање, со кое уредите сега добиваат...