СТАНДАРД life

Фото

ЕКОНОМИЈА

Фото и видео дејностите се здружија во Комора, бараат поддршка од Владата

Влатко Зорба
Претставниците на фотографската и видео дејноста во земјава формираа Комора. Здружени, апелираат дека и тие се погодени од пандемијата, дека се колатерална штета од ограничувањата...