СТАНДАРД life

Бегаш

МК Сцена

📽 Нов видео запис „Бегаш“ на Стефанија – Девојчето со долгата коса

Radmila Tasevska
Овој видеозапис е втор од четирите спотови кои се поврзани во приказната на „Девојчето со долгата коса“, според истоимениот албум кој беше промовиран на крајот...