Стандард

Самсунг Галакси Ес

ТЕХНОЛОГИЈА

Проблемот со скенерот за отпечатоци на Samsung Galaxy S10 ја опфаќа и серијата Note10 (ВИДЕО)

msp-admin
Минатата недела стана јасно дека сензорот за отпечатоци на Galaxy S10 има проблем со употребата на ефтини заштитници, а Samsung подготвува ажурирање на софтверот за...