СТАНДАРД life

Списоци

БИЗЛАЈФ

Треба ли да се отфрли „to do“ списокот?

Влатко Зорба
Кога размислувате што се треба да завршите, генерално сметате дека е најдобро да направите список или таканаречен „to do“ список. Според „Фаст компани“, ​​Леонардо да...