СТАНДАРД life

Обврски

БИЗЛАЈФ

Треба ли да се отфрли „to do“ списокот?

Влатко Зорба
Кога размислувате што се треба да завршите, генерално сметате дека е најдобро да направите список или таканаречен „to do“ список. Според „Фаст компани“, ​​Леонардо да...
ТЕХНОЛОГИЈА

Вибер со нова опција за оние кои не ги памтат своите обврски

msp-admin
Популарната апликација за бесплатна комуникација Вибер воведе нова опција во рамките на опцијата My Notes (Мои белешки), која им овозможува на корисниците да креираат потсетници...
ЕКОНОМИЈА

Ангеловска: За 1,7 милијарди денари намалени обврските на институциите, општините, локалните установи

Влатко Зорба
За 1,7 милијарди денари се намалени доспеаните обврски на институциите, општините и локалните установи во првите девет месеци годинава, споредено со истиот период лани. Ова,...