Таг : Вибер

Технологија

Viber има нова опција која ви овозможува сами да креирате GIF

Влатко Зорба
Повеќе од милијарда корисници на Viber добија можност да создадат свои GIF-ови, вклучително опции како бумеранг и премотување на снимка. Една од најпопуларните апликации за...
Политика

Граѓаните да се приклучат на „Коронавирус МК Koronavirus“ Вибер заедницата, повика Филипче

Влатко Зорба
Министерот за здравство преку својот ФБ профил ги повика сите граѓани да се приклучат на „Коронавирус МК Koronavirus“ Вибер заедницата. – Добивајте точни, официјални и...
МАКЕДОНИЈА

Владa: Приклучете се на „Коронавирус МК Koronavirus“ „Вибер“ за навремено и точно информирање

Берта Китинска
За точно и навремено информирање на граѓаните со официјални и проверени информации поврзани со справувањето со коронавирусот, Владата на Република Македонија отвори нов информациски канал...
Компании и пазар

За време на пандемијата, четирипати зголемен бројот на повици преку Viber

Влатко Зорба
Комуникациската платформа „Rakutan Viber“ бележи раст од 134 проценти во бројот на групни пораки испратени во последните недели, во однос на последната недела од јануари,...
Технологија

Viber со нова функционалност за организирање на задачи

Влатко Зорба
Популарната апликација за комуникации Viber објави дека додава нова функционалност што ќе им овозможи на корисниците да ги организираат своите задачи без да излегуваат од...