СТАНДАРД life

Спортски ваучери

ЕКОНОМИЈА

Лукаревска: Компаниите кои ќе донираат за спортските ваучери, ќе бидат делумно ослободени од Данок на добивка

Влатко Зорба
Директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска денеска изјави дека од голема важност за развој на спортот се предвидените ваучери за спорт. „УЈП како...