Стандард

сребреница

КОМПАНИИ

Од Фејсбук побарано да забрани негирање на геноцидот во Сребреница

msp-admin
Институтот за истражување на геноциди во Канада побара од Фејсбук да забрани негирање на геноцидот во Сребреница на својата платформа. Во отвореното писмо до Марк...