Стандард

Страници

ТЕХНОЛОГИЈА

Firefox ќе добие опција за превод на страници (ВИДЕО)

msp-admin
Mozilla подготвува опција за автоматски превод на страниците на Firefox, која, за разлика од решението на Chrome, не се потпира на услуга за преведување, базирана...