СТАНДАРД life

Фајрфокс

ТЕХНОЛОГИЈА

Firefox веќе поддржува режим „Picture-In-Picture“ за компјутери со Windows

msp-admin
Програмерите на популарниот веб прелистувач сега се подготвени со новата верзија. Mozilla Firefox 71 сега е достапна за корисниците и вклучува режим „Picture-In-Picture“. Ова е...
ТЕХНОЛОГИЈА

Firefox ќе добие опција за превод на страници (ВИДЕО)

msp-admin
Mozilla подготвува опција за автоматски превод на страниците на Firefox, која, за разлика од решението на Chrome, не се потпира на услуга за преведување, базирана...