СТАНДАРД life

Мозила

ТЕХНОЛОГИЈА

Mozilla тестира нов дизајн за прелистувачот Firefox

Влатко Зорба
Mozilla е компанија што се обидува да го ажурира својот прелистувач што е можно почесто со нови функции и безбедносни закрпи. Глобалната пандемија не влијаеше...
ТЕХНОЛОГИЈА

Firefox веќе поддржува режим „Picture-In-Picture“ за компјутери со Windows

msp-admin
Програмерите на популарниот веб прелистувач сега се подготвени со новата верзија. Mozilla Firefox 71 сега е достапна за корисниците и вклучува режим „Picture-In-Picture“. Ова е...