Стандард

Стратегиски план

ЕКОНОМИЈА

Усвоен Стратегискиот план на Народната банка за периодот 2022-2024 година

Влатко Зорба
Советот на Народната банка одржа редовна седница на која беше усвоен Стратегискиот план на Народната банка за периодот 2022-2024 година. Стрaтегискиот план на Народната банка...