Стандард

Судски спор

КОМПАНИИ

MasterCard се соочува со судски спор вреден 14 милијарди фунти

Влатко Зорба
Специјален суд во Лондон ќе одлучи дали ќе биде усвоена најголемата колективна тужба во историјата на Велика Британија. Ако се оствари, MasterCard ќе мора да...