СТАНДАРД life

суплементи

Здравје

Експерт за долговечност ги откри четирите суплементи кои ги зема секој ден

Radmila Tasevska
Четири суплементи дневно го спречуваат стареењето. Вака верува д-р Мајкл Грегер, кој е специјализиран за исхрана и долговечност. Покрај тоа што следи растителна исхрана, секој...