Стандард

технолошки развој

ТЕХНОЛОГИЈА

ФИТР: Продолжен рокот за аплицирање на јавниот повик за Технолошки развој

msp-admin
Поради голем интерес и на барање на домашните компании, рокот за аплицирање по редовна постапка за јавниот повик за кофинансирани грантови за технолошки развој е...