СТАНДАРД life

Тика Станиќ

Балкан микс

Тика Станиќ: Пиев уште од рано детство, дневно и до 2 литри жестоко

Urednik
Српскиот актер Тихомир Тика Станиќ може да се пофали со богата кариера. Има остварено многу значајни улоги, како на филм, така и во серии, но...