26.8 C
Скопје
24 септември, 2023
СТАНДАРД life

Токио

КОМПАНИИ

Повеќе од 1.000 компании банкротирале во Јапонија

Влатко Зорба
Во Јапонија, заради последиците од кризата предизвикана од пандемијата на коронавирусот, повеќе од илјада компании банкротираа за една година, покажа истражувањето спроведено од компанијата „Teikoku...