СТАНДАРД life

топ вести електрична

ЕКОНОМИЈА

Бислимоски најави помош за заштита од енергетска сиромаштија за социјалните случаи

Берта Китинска
Претседател на РКЕ, Марко Бислимовски  најави можност за социјално најзагрозените семејства да користат дополнителна парична помош за заштита од енергетска сиромаштија. – Ние сме на...