Стандард

Третман на отпад

ЕКОНОМИЈА

Функцијата на компаниите за третман на отпадот и зошто се потребни

Влатко Зорба
Неправилното управување со отпадот во државата станува сериозен и сеопфатен проблем. Отпадот од секаков вид и потекло е расфрлан низ целата држава, или се депонира...