Стандард

трговските центри

КОМПАНИИ

Каква е судбината на трговските центри?

msp-admin
Трговските центри се големи објекти коишто на едно место собираат различни светски брендови, нудат облека, обувки, храна, апарати за домаќинство… цел куп на производи што...