СТАНДАРД life

тргува

ЕКОНОМИЈА

На берза од денеска ќе се тргува до 13 часот

Stefanija Kuzmanovska
Согласно барањето на Комисијата за работење со хартии од вредност при Македонската банкарска асоцијација, а поради скратеното работно време во банките/брокерските куќи и воведената забрана...