СТАНДАРД life

Туристички водичи

КОМПАНИИ

Туристичките водичи останаа без приходи и помош

msp-admin
Зацврстување на институционалниот дијалог, протоколи за работа како и финансиска поддршка, особена за оние туристички водичи и придружници кои не остваруваат дополнителна дејност се дел...