СТАНДАРД life

Удобно кардио

Фитнес

„Удобно кардио“ е нов тренд што го сакаат сите жени: Тренинг во пижами додека гледате телевизија и читате книги

Urednik
Самата помисла на тренинг не насочува кон одење во теретана, трчање надвор или одвојување катче внатре во домот, кое ќе биде нашата домашна теретана. Сепак,...