Стандард

внатрешен дел

ЕКОНОМИЈА

Свадби и родендени нема да се прават: Од утре кафулињата ќе служат гости и во внатрешниот дел

Од утре угостителскиот објект ќе можат да служат гости и во внатрешниот дел од објектите. Минатата недела на угостителскиот објект им беше прдолжено работното време...