СТАНДАРД life

воена индрустрија

АНАЛИЗИ

Кина може да удри во јадрото на американската воена индустрија

msp-admin
Пекинг се закани со нови санкции кон бројни американски компании поради продажба на оружје на Тајван. Овој потег е симболичен засега, но ако Кина навистина...