СТАНДАРД life

Вордпрес

ТЕХНОЛОГИЈА

WordPress веќе се користи од над 40% од веб-страниците на Интернет

Влатко Зорба
Повеќето платформи за управување со содржини на Интернет започнаа да постојат како платформи за блогирање. Услугите како WordPress станаа претпочитано решение за милиони луѓе и...