Таг : загрижена

АНАЛИЗИ

Белорусија: Единствената земја во Европа која не е загрижена за пандемијата од коронавирус

Stefanija Kuzmanovska
Европа сега е епицентарот на епидемијата на коронавирусот, но постои една земја на Стариот континент каде нема радикални промени во секојдневниот живот. Белорусија, единствена земја...