СТАНДАРД life

кралот Чарлс

Шоубиз

📸 Кралот Чарлс пристигна во Лондон на лекување, фотографиите го загрижија Интернетот

Radmila Tasevska
Кралот Чарлс пристигна во Лондон каде ќе има терапија во наредните денови. Чарлс, кому пред неколку дена му беше дијагностициран рак, дошол во Лондон од...
Шоубиз

Британската јавност е загрижена бидејќи престојот во болница на кралот Чарлс е продолжен

Radmila Tasevska
Престојот во болницата на кралот Чарлс е продолжен, а тој сè уште заздравува од операцијата за зголемена простата во приватна клиника во Лондон, каде што...