СТАНДАРД life

лекување

Шоубиз

📸 Кралот Чарлс пристигна во Лондон на лекување, фотографиите го загрижија Интернетот

Radmila Tasevska
Кралот Чарлс пристигна во Лондон каде ќе има терапија во наредните денови. Чарлс, кому пред неколку дена му беше дијагностициран рак, дошол во Лондон од...
КОМПАНИИ

Што покажуваат искуствата со лекување со биолошки лекови?

msp-admin
Новите иновативни, биолошки лекови поттикнуваат малигното заболување да се направи хронично со кое пациентите ќе може да живеат како со секое друго хронично заболување. Покрај...