СТАНДАРД life

Закон на игри на среќа

ЕКОНОМИЈА

АСОМ: Растојанието од 500 метри на нашите деловни објекти од училиштата значи гасење на цела индустриска гранка

Влатко Зорба
По објавата на Единствениот национален електронски регистер на прописи (ЕНЕР) за почеток на процесот за подготовка на закон за измена и дополнување на Законот за...