Стандард

Заштита на интелектуални права

ЕКОНОМИЈА

ЗАШТИТА НА ПРАВАТА ОД ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОПСТВЕНОСТ – Предуслов за креативна, иновативна и конкурентна економија

Влатко Зорба
Политиките за поттикнување на иновативноста и технолошкиот развој кај компаниите како предуслов за поголема конкурентност и раст се неразделни од политиките за заштита на правата...
error: Превземањето на содржина без дозвола од авторот е дело казниво со закон!!!