СТАНДАРД life
ЕКОНОМИЈА

ЗК Пелагонија доби нов извршен директор

ЗК Пелагонија ад Битола соопшти дека имаат нов извршен директор во компанијата.

„Од 25.12.2020 година за олвастено лице, односно извршен директор на Земјоделскиот комбинат Пелагонија ад Битола e назначена Весна Белешовска Бунтеска – дипломиран економист“, велат оттаму.

Поврзани вести

Сугарески: Со посебна Уредба се зголемува дневното возење на возачите на камиони

Берта Китинска

УЈП: Доставени годишните даночни пријави, најдоцна до 31 мај граѓаните да ги проверат

Јавен повик за корисниците на ковид 1 линијата на бескаматни кредити од Развојна Банка

Берта Китинска