СТАНДАРД life

„Агрокор“

КОМПАНИИ

Словенија: Потврдена казната на „Агрокор“ од 1 милион евра

Влатко Зорба
Врховниот суд во Љубљана ја отфрли жалбата на „Агрокор“ против првостепената пресуда во врска со непријавувањето на концентрацијата на компаниите „Агрокор“ и „Ардеја Глобал“ при...