СТАНДАРД life

АМОЛЕД

ТЕХНОЛОГИЈА

Samsung ја патентираше трговската марка SAMOLED за дисплејот на Galaxy S11

msp-admin
Samsung веќе напорно работи на својот следен предводник на пазарот на паметни телефони, откако Samsung Galaxy S11 ќе биде промовиран на 18 февруари 2020 година....