СТАНДАРД life

Ангелоска-Бежоска

ЕКОНОМИЈА

Ангелоска-Бежоска: Размената на искуства со европските колеги и стекнувањето нови знаења е постојана заложба на Народната банка

Влатко Зорба
„Словачка е силна поддржувачка на евроинтеграциските стратегиски цели на вашата земја. Оттука, предвидена е можност за воспоставување соработка во повеќе сегменти, меѓу другото и во...