СТАНДАРД life

„АТС Гроуп“

КОМПАНИИ

„АТС ГРОУП“ прва компанија од земјава која ќе биде дел од глобален престижен саем за воена опрема во ОАЕ

msp-admin
Компанијата АТС ГРОУП од Скопје ќе биде дел од престижниот саем за воена опрема во Обединетите Арапски Емирати – IDEX 2021, https://idexuae.ae/, еден од најреномираните...
КОМПАНИИ

„АТС Гроуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19

msp-admin
„АТС Грoуп“ донира 500.000 заштитни маски и 20.000 тестови за Ковид 19 на Министерството за здравство, за потребите на јавниот здравствен систем во напорите за...