СТАНДАРД life

Авто делови

КОМПАНИИ

Бош: Недостатокот на чипови ќе влијае на растот на автомобилскиот бизнис во 2021 година

Влатко Зорба
Германската технолошка компанија Бош соопшти дека недостигот на чипови ќе влијае на растот на индустријата оваа година, одразувајќи ги загриженоста на голем број производители на...