Таг : Бас Рапид Транзит

МАКЕДОНИЈА

Владата ја усвои информацијата за воведување на Бас рапид транзит во Скопје

Александар Тодески
Владата на денешната седница ја разгледа и усвои информација за воведување на БРТ (Бас рапид транзит) на територијата на Град Скопје, кој претпоставува воспоставување коридори...