Таг : базука

Анализи

Берлин вади „голема базука“ против коронавирусот

Stefanija Kuzmanovska
Германската влада дава пакет од 750 милијарди евра финансиска помош за економијата. Една од мерките предвидува државата да доплати за оние работници, кои минале на...